Kjer se (z)družimo največji ljubitelji piva. In vsega povezanega s pivom.

Začenjamo akcijo #SkupajVarimo!

Vsak človek ima svoj okus.  Tudi, ko gre za pivo ni nič drugače.  Pivovarne ustvarjajo najrazličnejše zvarke in upajo, da bodo izgled, okus in aroma navdušili pivce te izjemne pijače. Tokrat pa se bomo zgodbe lotili na malce drugačen način. Začnimo z vprašanjem … kakšno pivo pa si dejansko želite vi?

pivopis skupaj varimo

S pomočjo vaših predlogov bomo zvarili pivo!

Tako je! Želimo slišati vaše predloge sestavin in skupaj z vami ustvariti pivo, ki bo povzelo pivske preference v naši deželici. Pri izbiranju vam ljubih sestavin ni ovir, toda glede na to, da živimo v Sloveniji, morda razmišljajmo nekoliko bolj “domače”. Torej sestavine, ki jih najdemo pri nas, so morda celo značilne za naše okolje ali pa imajo katerokoli bolj ali manj logično povezavo s koščkom sveta, kjer živimo.  Domišljija je vaša prijateljica. Med, kava, ingver, kamilice, buča, krof, pica, … ni napačnih odgovorov!

Hmmm, ok, že vem …

Vaše predloge za sestavine sprejemamo TUKAJ do 16. marca, lahko jih tudi tvitnete z uporabo hashtaga #SkupajVarimo, ali pa jih zapišete na našem Facebooku.

Kaj pa zdaj?

Člani ekipe Pivopis bomo izbrali najboljšo mešanico vaših predlogov sestavin, avtorje izbranih predlogov pa bomo povabili na “brewday”, torej na dejansko varjenje piva. Izmed vseh, ki boste oddali svoj predlog bomo izžrebali tudi nekaj prejemnikov šestorčka tega piva.

Toliko zaenkrat! Informacije o tem kje in kdaj bomo pivo varili sledijo kmalu,  za najbolj sveže novice in aktualno dogajanje pa nas spremljajte na našem Facebooku in Twitterju!

Komentiraj

Your email address will not be published.