Kjer se (z)družimo največji ljubitelji piva. In vsega povezanega s pivom.

Vodena večerja v restavraciji JB: PIVO VS VINO

S kombiniranjem hrane in piva se sedaj že nekaj časa redno in aktivno ukvarjamo. Sodelovali smo že s številnimi restavracijami po Sloveniji, ki so prepoznale potencial piva v spajanju s hrano. Na nek način smo postali ambasadorji te dejavnosti, saj se vsakodnevno trudimo pivo približati hrani, pri čemer seveda nimamo v mislih le pic in burgerjev.

PIVO VS VINO

Že dlje časa v nas tli ideja, da bi priredili večerjo pri kateri bi gost ob vsakem hodu dobil kozarec piva in kozarec vina. Oba bi poizkusil in se odločil, kateri ga bolj prepriča ob izbrani jedi. Ozadje te ideje je sila preprosto. Absolutno namreč verjamemo, da lahko za katerokoli jed predlagamo primerno pivo. Ali bo kombinacija boljša od vina? Konec koncev niti ni tako pomembno, zmaga je že dejstvo, da se bomo pogovarjali o pivu kot spremljevalcu vrhunske kulinarike.

RESTAVRACIJA JB

Vrhunski chef Janez Bratovž in njegova ekipa v restavraciji JB je nemudoma potrdila sodelovanje in tako je celotni dogodek, ki se bo torej zgodil v verjetno najboljši slovenski restavraciji, dobil še dodatno težo, kredibilnost in seveda odgovornost.

Vodena večerja bo potekala 17. januarja ob 19h.

Rezervacije lahko opravite na telefonski številki 041 693 901 ali preko info@jb-slo.com. Cena menija z vinom in pivom je 65€.

MENI

Pozdrav iz kuhinje

*****
Nojev carpaccio na peni artičok z balzamično
in parmezanovo kremo, olivno olje

*****
File bele ribe, morska omaka,
in fermentirana cvetača

*****
Priželjc zavit v svinjsko mrežico s telečjo in smetanovo
omako, hruškin pire

*****

Angus s svaljki in šalotko

*****

Čokoladni soufflé z angleško kremo

 

Komentiraj

Your email address will not be published.

Ta spletna stran živi z namenom, da se znanje o pivu in pivovarstvu prosto prenaša naprej.
Veseli bomo, če lahko donirate kak cekin, da se pokrijejo stroški gostovanja, domene ... Hvala!