Kjer se (z)družimo največji ljubitelji piva. In vsega povezanega s pivom.

PRIHAJA: Makro beer fest Ljubljana 2018

,

Mariborski beer shop Pivarna na čelu z Andrejem Krštincom, ki je tudi organizator priljubljenega Makro Beer Fest Maribor in Mi(KK)ro Beer Fest Krško pripravlja 1. Makro Beer Fest Ljubljana, ki se bo odvil v Stekleni dvorani Gospodarskega razstavišča 20. in 21. aprila.

Na festivalu se bo predstavilo približno 30 pivovarn iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Avstrije, Italije, Madžarske, Nemčije, Švedske, Estonije in Velike Britanije.

Med drugimi so lahko obiskovalci veselijo piv pivovarn: Pohjala, Wild Beer, Oedipus Brewing, Mad Scientist, Antica Contea, Borderline Brewery, Tiny Rebel, Brewski, The Garden Brewery, Zmajska Pivovara, Salto itd.

Preizkušalo se bo med več kot 100 vrstami piv in stilov, kot so pale ale, IPA, stout, porter ter številnih skrbno zvarjenih kislic, gosejev, souerjev ter bodisi v vinskih, rumovih, wiskijevih ali hrastovih sodih starane zvarke.

Tukaj poteka nagradna igra za nekaj brezplačni vstopnic, tukaj pa lahko najdete še ostale informacije o dogodku ter sprotne novosti.

Se vidimo tam!

Komentiraj

Your email address will not be published.

Ta spletna stran živi z namenom, da se znanje o pivu in pivovarstvu prosto prenaša naprej.
Veseli bomo, če lahko donirate kak cekin, da se pokrijejo stroški gostovanja, domene ... Hvala!