Kjer se (z)družimo največji ljubitelji piva. In vsega povezanega s pivom.

PRIHAJA: Festival piva Novo mesto

»Kdaj pa bo festival piva v Novem mestu?« je eno pogostejših vprašanj, ki je priromalo v naš e-poštni nabiralnik. Nismo imeli pravega odgovora, zato smo odgovor preprosto ustvarili. Ob pivu je hitro padla ideja, da se po naših dosedanjih projektih lotimo nove zgodbe.

Najbolje, da si kar takoj v koledarčke vpišete dogodek, ki ga ne smete zamuditi. Na idilični lokaciji v Novem mestu (Gostišče Loka) bomo namreč 25. aprila od 13h ure dalje, organizirali premierni festival piva na dolenjskem, ki se ga že izjemno veselimo!

festival piva novo mesto

Poleg izjemno raznolike ponudbe piva (100+) iz najrazličnejših držav ( Slovenija, Hrvaška, Nemčija, Anglija, Irska, Belgija, Češka, Združene države Amerike, Danska, Nizozemska, … ) boste lahko uživali tudi v dobri hrani, ki se bo odlično podala k izbranemu zvarku.

S svojim pivom se bodo torej predstavili številni slovenski pivovarji, uvozniki, trgovine s pivom … Imeli boste celo možnost spoznati nemško steklarno, ki se lahko pohvali z izjemno tradicijo proizvodnje kozarcev za pivo! Potekala bodo predavanja o pivu, na voljo pa bodo tudi sestavine za varjenje piva!

Imamo vašo pozornost? Odlično! Za namene festivala smo pripravili spletno stran, kjer boste našli vse informacije, ki jih potrebujete pred obiskom festivala piva Novo mesto!

Komentiraj

Your email address will not be published.

Ta spletna stran živi z namenom, da se znanje o pivu in pivovarstvu prosto prenaša naprej.
Veseli bomo, če lahko donirate kak cekin, da se pokrijejo stroški gostovanja, domene ... Hvala!