Kjer se (z)družimo največji ljubitelji piva. In vsega povezanega s pivom.

Prihaja 2. konferenca o pivu – PIVOGOVORI!

,

Konferenca bo potekala v četrtek, 30. marca ob 19h na gradu Jable v okolici Ljubljane (Grajska cesta 1, 1234 Mengeš), v bližini katerega je bilo najdeno eno najstarejših, še ohranjenih piv na svetu.

V Sloveniji in širši regiji se dogaja razcvet na področju piva. Pišejo se najrazličnejše zgodbe ljudi, ki jim je skupno eno – ljubezen do piva.

Nekateri izmed njih so postali uspešni mikropivovarji, nekaterim je kvalitetno pivo nepogrešljiv del njihovega gostinskega udejstvovanja, nekateri pa so se lotili izjemnih projektov, ki jih preprosto moramo pobližje spoznati.

PIVOGOVORI

Po lanski premierni konferenci, ki je požela veliko navdušenje in odobravanje, prihaja 2. slovenska konferenca o pivu – PivoGovori. Skozi njo želimo širši javnosti predstaviti priložnosti in uspešne poslovne zgodbe na področju piva. S kratkimi predavanji (po zgledu TEDx) o pivu, želimo raznolika področja piva, združiti v zanimiv in pivsko obarvan večer.

GOVORCI

  • Uroš Komel, Pivovarna Reservoir Dogs
  • Luka Rojnik, Rojnik hops
  • Andrej Čapka, Zmajska pivovara (HRV)
  • Hana Šuster Erjavec, Fontana piv Zeleno zlato
  • Urban Florjačič, Pivovarna in točilnica Mali Grad
  • Matej Špehar, Beer Bulli
  • Mallorie King, Raziskovalka (ZDA)
  • Mateja Košak Maljevec, Pivovarna Laško Union

OKROGLA MIZA

Letošnja nadgradnja konference se bo zgodila v obliki dveh okroglih miz, za kateri verjamemo, da se bosta s kredibilnimi osebami dotaknili dveh perečih tem na področju piva v Sloveniji. Prva bo imela naslov “Od hobija do posla – kako uspešno odpreti pivovarno oz. trgovino?”, pri kateri bosta sodelovala Samo Žabkar (Pivovarium.si) in Gregor Mumel (Pivovarna Lobik).

Druga pa nosi naslov “Kakšna je prihodnost festivalov piva v Sloveniji?”, pri kateri bosta svoje misli delila Tanja Švegelj (TANKR) in Andrej Krštinc (Pivarna). Okrogli mizi bo vodil poznavalec obeh tematik – Jaša Zidar (Human Fish).

PROGRAM

17:15 – Okrogla miza “Od hobija do posla – kako uspešno odpreti pivovarno oz. trgovino?”
18:00 – Okrogla miza “Kakšna je prihodnost festivalov piva v Sloveniji?”
18:45 – Odmor
19:00 – PivoGovori

VSTOPNICE

Na voljo so stojišča (10,00€) in sedišča (14,00€). Lanska konferenca PivoGovori je bila razprodana, zato velja opomniti, da je število mest omejeno. Priporočamo čimprejšnji nakup vstopnice TUKAJ.

ORGANIZATORJI IN PARTNERJI

Organizatorji: Pivopis.si.

UTRINKI IZ KONFERENCE PIVOGOVORI LETA 2016

Komentiraj

Your email address will not be published.

Ta spletna stran živi z namenom, da se znanje o pivu in pivovarstvu prosto prenaša naprej.
Veseli bomo, če lahko donirate kak cekin, da se pokrijejo stroški gostovanja, domene ... Hvala!