Kjer se (z)družimo največji ljubitelji piva. In vsega povezanega s pivom.

Otvoritev trgovine Craft Pivo *** Predstavitev knjige Pivo – Pijača Doživetja z avtorjema *** Posebni gost – Christian Hans Müller

Čaka nas zelo pivsko navdahnjen četrtek! 🙂 Tokrat nas je več združilo naše moči in pripravljamo prav poseben dogodek, kjer bo seveda glavno vlogo igralo pivo. Zgodil se bo 12. maja od 16h naprej na Knezovi ulici 1 v Ljubljani (poleg Godec puba).

Capture

OTVORITEV TRGOVINE CRAFT PIVO

Potekala bo otvoritev povsem nove trgovine z butičnim pivom Craft Pivo, ki bo močno popestrila dogajanje na našem trgu vrhunskega piva. Za “pokušino” lahko že omenimo, da bodo pri njih na voljo tudi piva pivovarn, kot so Mahr’s Brau, Schlenkerla, Hanscraft&Co, Ganstaller Brau, Buxton Brewery, Huyghe Brewery, St Peter’s Brewery, Samuel Smith Brewery, Omnipollo …

PREDSTAVITEV KNJIGE: PIVO – PIJAČA DOŽIVETJA (Založba Kmečki glas)

Ob 18:30 se bo začela predstavitev naše povsem sveže knjige o pivu, z naslovom Pivo – Pijača doživetja. Po kratki predstavitvi bo potekala tudi okrogla miza z avtorjema (Andrej Colarič, Davor Mišmaš), ki jo bo vodila Tanja Žgajnar Novak iz Založbe Kmečki glas. Knjigo bo na dogodku možno kupiti.

HANSCRAFT & CO.

Za še malce pestrosti pa smo v goste povabili tudi kreatorja Backbone Splitterja – piva, ki vsakodnevno navdušuje ljubitelje močnih aromatik in intenzivne hmeljne grenčice. Z nami bo Christian Hans Müller, ki deluje pod blagovno znamko HANSCRAFT & CO.

PROGRAM:

16:00 – Začetek dogodka
17:00 – Grafitiranje v živo
18:30 – Predstavitev knjige Pivo – Pijača doživetja in okrogla miza z avtorjema
19:30 – Pivovarski pogovor – Christian Hans Müller
20:00 – Druženje ob pivu s pivom 🙂

POMEMBNO: Število mesto je omejeno. Zagotovite si brezplačne vstopnice TUKAJ!

Komentiraj

Your email address will not be published.

Ta spletna stran živi z namenom, da se znanje o pivu in pivovarstvu prosto prenaša naprej.
Veseli bomo, če lahko donirate kak cekin, da se pokrijejo stroški gostovanja, domene ... Hvala!