Kjer se (z)družimo največji ljubitelji piva. In vsega povezanega s pivom.

Pivo leta 2014 – Po izboru bralcev Pivopis.si

Leto 2014 je vsekakor pomenilo ogromen preskok na področju piva v Sloveniji. Dogajalo se je ogromno stvari, ki so povezane s pivom. Slovenski ljubitelji piva smo imeli možnost obiskati rekordno število festivalov piva, veliko novih barov, ki strežejo dobro pivo, nastale so tudi nove pivovarne in še najpomembnejše, posledično so se “rojevali” tudi novi ljubitelji dobrega piva, ki jih je iz dneva v dan več.

pivo leta pivopis

Ob koncu leta pa je prav, da se malce ozremo nazaj in se spomnimo tistih piv, ki so nas letos najbolj navdušili. Pivovarji so se začeli igrati in s srcem ustvarjati zvarke, ki nam lepšajo dneve. Katero pivo pa je po vašem mnenju najbolj zaznamovalo leto 2014? Ta odločitev je na vaši strani. Spodaj je seznam piv, ki sicer seveda ne vsebuje vseh piv, ki se jih da dobiti pri nas. Brez skrbi, če na seznamu ni vašega najljubšega piva – še vedno lahko glasujete zanj in ga spodaj vpišete.

Že vnaprej hvala za sodelovanje! Zelo pa bomo veseli, če ta zapis delite tudi naprej, da bo glasovalo čimveč ljudi in bodo rezultati čimbolj kredibilni.

Komentiraj

Your email address will not be published.

Ta spletna stran živi z namenom, da se znanje o pivu in pivovarstvu prosto prenaša naprej.
Veseli bomo, če lahko donirate kak cekin, da se pokrijejo stroški gostovanja, domene ... Hvala!