Kjer se (z)družimo največji ljubitelji piva. In vsega povezanega s pivom.

Pivarna – Štacuna dobrih zvarkof

Zopet dobre novice za ljubitelje piva! Vedno večje povpraševanje po dobrem pivu skrbi tudi za vedno večjo ponudbo. V decembru je završalo v Mariboru, kjer se je odprla Štacuna dobrih zvarkof – Pivarna. Sedaj pa so naredili še korak naprej! Čisto na koncu tega članka pa vas čaka tudi promocijska koda za popust!

pivarna pivopis pivo

Odličen odziv obiskovalcev na prvem Štajerskem festivalu piva je potrdil, da v tem delu Slovenije ljubiteljev dobrega piva ne manjka, le ponudba je (pre)skromna. – Andrej Krštinc

Tako nam je začetek pojasnil Andrej Krštinc, ki je ob pomoči prijateljev in sorodnikov zagnal Pivarno – trgovino s craft pivom in začel pisati novo zgodbo na slovenski mikropivovarski sceni.

Kar nas lahko zelo veseli je, da je Pivarna odprta tudi z vizijo, da postane prostor, kjer so na voljo vsa slovenska piva iz mikropivovarn. Zaradi omejenih kapacitet naših pivovarjev, zaradi katerih pogosto težko sledijo potrebam celotnega trga, bo to morda nekoliko težje kot se sliši, vendar pa je ponudba slovenskih piv v Pivarni že sedaj ena pestrejših pri nas.

V Pivarni so pripravili tudi zanimiv promocijski paket 7 različnih stilov piva iz 7 različnih slovenskih pivovarn!

V Pivarni so pripravili tudi zanimiv promocijski paket 7 različnih stilov piva iz 7 različnih slovenskih pivovarn!

V Pivarni želimo ljudem ponuditi raznoliko pivo domačih in tujih mikropivovarjev. Stalno se bomo seveda trudili imeti pestro ponudbo in postopoma dodajati nove zvarke. Upam tudi, da se v Pivarni kmalu znajde tudi kakšen lokalni nanopivovar. Seveda v skladu z željami obiskovalcev  in našimi zmožnostmi. – Andrej Krštinc

Seveda pa pri Pivarni ne boste prišli na račun le Štajerci, zvarke lahko naročite tudi preko njihove povsem nove spletne trgovine. Promocijska koda za 10% popust za naše bralce je “PIVOPIS”, ki jo vtipkate v zaključni fazi nakupa v njihovi spletni trgovini in velja do 15. marca.

Komentiraj

Your email address will not be published.

Ta spletna stran živi z namenom, da se znanje o pivu in pivovarstvu prosto prenaša naprej.
Veseli bomo, če lahko donirate kak cekin, da se pokrijejo stroški gostovanja, domene ... Hvala!