Kjer se (z)družimo največji ljubitelji piva. In vsega povezanega s pivom.

6 najboljših oglasov za pivo vseh časov

Pivovarne že od nekdaj tekmujejo v tem, kdo bo prodal največ piva. V dobi televizije in interneta pa se je med njimi še dodatno razplamtelo tudi tekmovanje v kategoriji najboljših video oglasov za pivo.

pivo pivopis oglas za pivo

Verjetno ni potrebno posebaj izpostavljati, da si lahko večje industrijske pivovarne privoščijo mnogo dražje oglase, kot njihovi mikro kolegi. Veliko izmed teh oglasov je povprečnih, toda nekaj pa je takih ob katerih si ne zaželimo le piva, pač pa si zaželimo piva z logotipom dotične pivovarne.

Irski Guinness je pred kratkim poskrbel za oglas, ki se nas dotakne. Igra na naša čustva in to mu odlično uspeva.

Iz Avstralije prihaja zabaven oglas za pivo Carlton Draught, ki navduši s parodijo na legendarne filmske love po cestah in glasbo iz 80ih.

V kinodvorani je 148 potetoviranih motoristov in le 2 prosta sedeža. Boste prisedli? To dilemo so pripravili in seveda tudi posneli pri Carlsbergu.

Posebna omara za shranjevanje Heinekenov poskrbi za neznansko navdušenje moškega dela obiskov.

Pri Budweiserju pa so naredili oglas za pivo, ki prikazuje kaj se zgodi v podjetju, kjer za vsako kletvico plačaš nekaj kovancev, za nabrani denar pa se načrtuje nakup piva omenjene znamke.

Še en oglas iz vrst Guinnessa, ki pa se v minuti sprehodi po praktično celotni evoluciji človeštva, katere pika na i naj bi seveda bil ravno kozarec tega piva.

Smo na kakšnega pozabili? Povejte nam na Facebooku in Twitterju!

Komentiraj

Your email address will not be published.

Ta spletna stran živi z namenom, da se znanje o pivu in pivovarstvu prosto prenaša naprej.
Veseli bomo, če lahko donirate kak cekin, da se pokrijejo stroški gostovanja, domene ... Hvala!