Kjer se (z)družimo največji ljubitelji piva. In vsega povezanega s pivom.

Pivopivci vseh dežel, (z)družimo se!

Čas je!

Kultura pitja piva v Sloveniji se je v zadnjem času močno dvignila. Večini ni več dovolj le rdeča ali zelena opcija tekočega zlata. Želimo raznoliko pivo iz različnih držav in raznolikih tipov ter okusov, predvsem pa želimo dobro pivo!

Predstavljamo … Pivopis!

Na portalu Pivopis bomo pisali o vsem kar je povezano s pivom, spremljali bomo dogodke, ki so namenjeni ljubiteljem piva, govorili bomo o barih, kjer je moč v dobrem ambientu uživati ob odličnem kozarcu piva,  o tem kako zvariti domače pivo kar v lastni dnevni sobi, o okusnih zvarkih slovenskih pivovarn in seveda preizkušali pivo iz vseh koncev sveta.

pivopis_blog

Kaj pa ti piješ?

Več glav, več ve. Zanima nas vaše mnenje. Kaj vas prepriča pri stoutu Sierra Nevade? Naše pivovarne Pelicon, Vizir, HumanFish, Carniola, Bevog in ostale, imajo z vsakim vrenjem boljša piva, katero je vaše najljubše? Katero je najbolj eksotično pivo, ki ste ga poskusili? Vse želimo vedeti! 🙂

Akcija!

Dovolj besed. Usta so že suha in čas je, da se spravimo k delu. Naredili bomo vse, da čimveč ljudi prepričamo in jim dokažemo, da pivo ni le pijača, ki jo spiješ poleti po napornem fizičnem delu, pač pa eden najpomembnejših izumov človeštva, ob katerem se da uživati v vseh letnih časih in ob najrazličnejših priložnostih. Na zdravje!

Dobri ljudje pijejo dobro pivo. – Hunter S. Thompson.

2 komentarja

Komentiraj

Your email address will not be published.

Ta spletna stran živi z namenom, da se znanje o pivu in pivovarstvu prosto prenaša naprej.
Veseli bomo, če lahko donirate kak cekin, da se pokrijejo stroški gostovanja, domene ... Hvala!