Kjer se (z)družimo največji ljubitelji piva. In vsega povezanega s pivom.

Napovedujemo: Šaleški festival piva (Šoštanj)

V soboto, 29. avgusta bo od 15. ure dalje na trgu bratov Mravljakov v Šoštanju, potekal premierni Šaleški festival piva.

Turistična zveza Šoštanj, Turistično društvo Šoštanj, Zavod za kulturo Šoštanj in Krajevna skupnost Šoštanj v sodelovanju s partnerji, v soboto 29.8.2015 organizirata prvi Šaleški festival piva.

11214083_1064074990299792_4648290958659748749_n

Resnično nas veseli dejstvo, da v zadnjem času dobro pivo in velika izbira tega prihaja v vse konce in kraje Slovenije. S pomočjo manjših in večjih dogodkov se vest o raznolikem pivu vztrajno širi. Zelo veseli podatek, da se takšni dogodki ne dogajajo le v naših večjih mestih, pač pa povsod, kjer je interes in seveda ekipa zagnanih ljubiteljev piva, kakršna je tudi v Šoštanju.

Seveda smo tudi mi malce priskočili na pomoč organizatorjem, v sklopu medijske promocije festivala bomo izvedli degustacijo piva, na samem dogodku bo potekal tečaj varjenja piva, odlično pivce pa boste okušali iz naših profesionalnih degustacijskih kozarcev, ki jih je omogočila steklarna Ritzenhoff.

V sklopu Šaleškega festivala piva bo od 8.00 do 12.00 na Trgu bratov Mravljakov potekala tudi kmečka tržnica. Za glasbo pa bo poskrbela koroška zasedba RDDNDRN. Vse dodatne informacije lahko najdete na uradni FB strani dogodka –  tukaj!

 

Komentiraj

Your email address will not be published.

Ta spletna stran živi z namenom, da se znanje o pivu in pivovarstvu prosto prenaša naprej.
Veseli bomo, če lahko donirate kak cekin, da se pokrijejo stroški gostovanja, domene ... Hvala!