Kjer se (z)družimo največji ljubitelji piva. In vsega povezanega s pivom.

Napovedujemo: Praznik piva in rock glasbe (Logatec)

V soboto, 16. maja bo od 12. ure dalje na parkirišču grajski park Vitez (Logatec), potekal praznik piva in rock glasbe.

V klubu ljubiteljev rock glasbe in piva “Rock & Beer” precej aktivno spremljajo in soustvarjajo dogajanje na slovenski pivski sceni. Imajo pa še eno pozitivno plat, zelo dobro poznajo tudi glasbo.  Logičen korak je bil, da tudi sami organizirajo dogodek, ki bi ljubiteljem piva in rock glasbe v paketu ponudil možnost pokušine odličnih piv slovenskih mikropivovarjev ter nekaterih uvoznikov, zraven pa še odlično rock glasbo.

V prvem delu programa bo tako najprej potekala pokušina piva iz številnih slovenskih mikropivovarn ter seveda pivo iz najrazličnejših držav.

Razstavljalci:

– slovenska (mikro) pivovarna Carniola Brewery
– uvozniki belgijskih piv Beeryard
– slovenska (mikro) pivovarna Vizir
– slovenska (mikro) pivovarna Domače pivo Rokovnjač
– uvozniki čeških piv Češko pivo Černa Hora – Slovenija
– slovenska (mikro) pivovarna Maister Brewery
– slovenska (mikro) pivovarna Robbas
– spletni portal za ljubitelje piva – Pivopis.si
– slovenska (mikro) pivovarna PV Brewery
– klub ljubiteljev rock glasbe in piva Rock & Beer
– trgovina s sestavinami za domače pivovarstvo Pivius Varilius

Poleg degustacije piva bodo organizatorji poskrbeli tudi za širjenje znanja o pivovarstvu in pivu nasploh, dogodek bo namreč povezoval pivovar iz pivovarne Carniole – Rok Rutar, predstavili pa se bodo tudi ostali pivovarji in z obiskovalci delili zanimive informacije iz “zaodrja”.

10533101_10205507329536167_4615545637676163545_nDobro pivo zahteva dobro hrano! Na dogodku bo tako tudi priložnosti primerna hrana, pri kateri bo poudarek na pivu kot sestavini. Za omenjeno bo poskrbela ekipa pod imenom Mobigrill.

Pokušina piva na stojnicah se bo končala okoli 20:00, nato pa bo sledil še drugi del dogodka – koncert! Kot rečeno se organizatorji poleg dobrega piva in dobre hrane, navdušujejo tudi nad dobro glasbo. Za glasbo bosta poskrbela skupina Stillout in izvrsten slovenski band – San Di Ego!

Vsekakor težko najdemo boljšo kombinacijo, kot je mešanica dobrega piva, okusne hrane in odlične glasbe, zato smo prepričani da bo dogodek resnično nekaj posebnega  in vreden vašega obiska!

Komentiraj

Your email address will not be published.