Kjer se (z)družimo največji ljubitelji piva. In vsega povezanega s pivom.

NAJDRAŽJE PIVO V SLOVENIJI: 100,00€ za 0,5L steklenico!

Kakšen projekt! Najprej navdušeni nad idejo, da gremo na Triglav zvariti pivo. Nato telesno izčrpani po urah in urah hoje ter plezanja do Triglava s 15 kg na hrbtu. Potem prepuščeni na milost in nemilost kvasovk, ki so tokrat na srečo bile na naši strani. Na vrsto je prišla prekrasna dobrodelna degustacija Triglavske Šerpe v Mariboru, kjer smo začutili, kako zelo vredno je bilo vse skupaj. Zadnji del pa je bil še dobrodelna dražba povsem zadnje steklenice tega gorskega piva z materino dušico.

Končni rezultat akcije je sedaj znan. V Mariboru smo na dobrodelni degustaciji zbrali 274,00€. Danes pa se je zaključila tudi dražba. Ponosni lastnik zadnje steklenice Triglavske Šerpe je preko dobrodelne dražbe postal Iztok Majhenič. Mimogrede, to je postalo tudi daleč najdražje pivo prodano v Sloveniji in med najdražjimi na svetu.

Skratka, v celotni akciji “Triglavska Šerpa” smo skupno zbrali lepih 374,00€, kar je za 6 litrov piva res krasen izkupiček!

triglavska-serpa-374

Z ekipo nosačev na Triglav smo se že na začetku akcije enoglasno strinjali, da vsa zbrana sredstva podarimo projektu Botrstvo, kajti otroci si preprosto zaslužijo biti v prvi vrsti za pomoč. Na tem mestu bi se radi zahvalili vsem, ki ste spremljali našo akcijo, nekateri ste jo tudi pridno delili. Seveda pa največja hvala vsem, ki ste sredstva tudi donirali. Polepšali ste nam dan, predvsem pa ste dan polepšali otrokom.

Komentiraj

Your email address will not be published.