Kjer se (z)družimo največji ljubitelji piva. In vsega povezanega s pivom.

MAISTER PIVOVAR: Želiš službo, kot pivovar/ka?

Projekt “Maister pivovar”

Že kar nekaj dni nam pridno pošiljate maile, nas sprašujete na Facebooku in ostalih omrežjih, tudi v živo … Verjemite, tudi nam ni bilo nič lažje skrivati, zakaj točno gre, vendar tak je bil dogovor. Danes pa je ta dan, ko lahko končno razkrijemo za kaj gre. V sodelovanju s pivovarno Maister namreč pripravljamo izjemno zanimiv projekt. Že nekaj časa se govori, da je pivovarna Maister prerasla gipsy (najemanje pivovarne) okvire in se seli v lastno pivovarno, ki se že gradi in pripravlja, da bo kar se da hitro začela delovati. Vizija pivovarne in njene kapacitete pa seveda zahtevata dodaten kader. Tukaj pridete na vrsto vi!

Skupaj z omenjeno pivovarno torej pripravljamo RAZPIS za službo! Skozi razgovore, druženje, izobraževanja, delavnice in zabavne aktivnosti bomo izbrali pivovarja/ko, ki prejme zaposlitev v pivovarni Maister!

Kako bo razpis potekal?

Razpis bo potekal v treh fazah:

  1. Zbiranje prijav
  2. Izbor in izobraževanje potencialnih kandidatov
  3. Izbor zmagovalca razpisa in pogodba o zaposlitvi

Zbiranje prijav bo potekalo po objavi uradnega razpisa in bo trajalo približno 30 dni. Na razpis se lahko prijavi kdorkoli, prednost pa bodo imeli posamezniki, ki imajo že izkušnje s področja piva in pivovarstva. Pri kandidatih se bo iskalo znanje, delavnost in seveda strast do poklica.

Končni cilj projekta je zaposlitev za nedoločen čas (s predhodno poskusno dobo) za delovno mesto pivovarja v pivovarni Maister, ki se bo nahajala v centru Kamnika.

Razpis

Urejeno dne 28.11.2016: Razpis je sedaj na voljo TUKAJ.

3 komentarji

  • Mark pravi:

    Sicer sem itak sumil, da gre za nekaj takega, ampak si ne morem kaj, da ne bi dodal, da tole pač ni priložnost v pivovarstvu, kot ste jo reklamirali v prejšnjih objavah, temveč samo delovno mesto, za razpis katerega vas je (novo nastajajoča) pivovarna tako ali drugače izkoristila za dodatno promocijo in s tem povečano možnost po pridobitvi čim boljšega kandidata zanj. Sicer iz njihovega stališča je pristop povsem razumljiv, vendar glede na to, da bo tule plača najverjetneje največ kakih 800€ za kar konkretno delo (imam nekaj vpogleda v ta posel), pač neka huda priložnost za večino to pač ni.

  • Živjo Mark! Najlepša hvala za mnenje. Žal se tukaj ne moremo strinjati s tabo, ko praviš, da to ni priložnost. Vsekakor se nikogar ne sili, da se prijavi, vendar pa je to zagotovo zanimiva opcija za marsikaterega domačega pivovarja, ki želi stopiti konkreten korak naprej in živeti od svojega hobija.

Komentiraj

Your email address will not be published.

Ta spletna stran živi z namenom, da se znanje o pivu in pivovarstvu prosto prenaša naprej.
Veseli bomo, če lahko donirate kak cekin, da se pokrijejo stroški gostovanja, domene ... Hvala!