Kjer se (z)družimo največji ljubitelji piva. In vsega povezanega s pivom.

MAISTER PIVOVAR – Razpis za delovno mesto

V preteklem mesecu smo že dali vedeti, da s pivovarno Maister pripravljamo razpis za delovno mesto pivovarja. Zaradi velikega števila emailov in telefonskih klicev smo pripravili predprijave in rezultat je več kot 100 pivovarstva željnih ljudi.

Spodaj smo pripravili uradni razpisni obrazec (vsi predprijavljeni boste prejeli tudi email s povezavo, da ga slučajno ne zgrešite), ki je sestavljen iz treh delov; osnovni podatki, življenjepis in vprašanja povezana s pivovarstvom. Prijave bomo zbirali do vključno 23. decembra 2016.

Po zaključku zbiranju prijav in prvem izboru, bomo izbrali okoli 20 posameznikov, ki bodo nadaljevali v naslednjo fazo, kjer bomo že začeli s testiranjem znanja in izobraževanji.

Kako bo razpis potekal?

Razpis bo potekal v treh fazah:

  1. Zbiranje prijav – do 23. decembra 2016.
  2. Izbor, testiranje in izobraževanje potencialnih kandidatov – od 2. januarja do 17. marca 2017
  3. Izbor zmagovalca razpisa in pogodba o zaposlitvi – konec marca 2017

Zbiranje prijav poteka izključno preko spodnjega obrazca do 23. decembra 2016. Na razpis se lahko prijavi kdorkoli, prednost pa bodo imeli posamezniki, ki imajo že izkušnje s področja piva in pivovarstva. Pri kandidatih se išče znanje, delavnost in seveda strast do poklica.

Končni cilj projekta je zaposlitev za nedoločen čas (s predhodno poskusno dobo) za delovno mesto pivovarja v pivovarni Maister, ki se bo nahajala v centru Kamnika.

Prijave so zaprte

Komentiraj

Your email address will not be published.