Kjer se (z)družimo največji ljubitelji piva. In vsega povezanega s pivom.

Napovedujemo: Ljubljanski Festival Piva 2014

Ljubljanski Festival Piva 2014

Festivali craft piva so dogodki, kjer ljubitelji piva resnično pridemo na svoj račun. V ospredju za večino obiskovalcev ni količina, pač pa raznolikost okusov in mrzlično iskanje tistega piva, ki nas bo najbolj navdušilo.

Obeta se nam nov praznik piva, ki je, dokler se kultura pitja piva ne dvigne na ta nivo, da bodo taki dogodki mnogo pogostejši, prav to. Praznik.

Ljubljanski Festival Piva z raznolikimi pivi.

Ljubljanski festival piva 2013 / Foto: Damjan Cilenšek

Kdaj in kje?

Pod geslom “Ker vsako pivo ni enako” se bo torej 14. junija od 13h do 22h pred Gas Station barom zgodil letošnji Ljubljanski festival piva, kjer bodo prisotni številni razstavljalci s še bolj številnimi pivi. Organizatorji namreč  obljubljajo preko 100 različnih vrst piva, ki jih bodo predstavile naše domače pivovarne ter uvozniki piva. Zaenkrat so svoj prihod potrdile pivovarne Pelicon, Vizir, Bevog in uvozniki Pivoljub, Beerpro ter Pivoteka.

Lokacija, kjer bo prihajajočo soboto zavladalo pivo.

V kolikor želite pri festivalu tudi aktivno sodelovati v obliki prostovoljstva, ki ga organizatorji nagradijo s festivalsko majico in degustacijskimi kuponi, pa se jim lahko javite na e-mail.

P.S. Uradni hashtag dogodka je #LjFP

Komentiraj

Your email address will not be published.

Ta spletna stran živi z namenom, da se znanje o pivu in pivovarstvu prosto prenaša naprej.
Veseli bomo, če lahko donirate kak cekin, da se pokrijejo stroški gostovanja, domene ... Hvala!