Ste že dobili pivo v umazanem kozarcu? Ste že dobili pivo, ki je imelo čuden in neprijeten vonj? Ste že kdaj o pivu natakarja kaj vprašali, pa niste dobili prav nobenega odgovora? Mi tudi. In proti takim situacijam se želimo preventivno boriti.
Gostinskim lokalom s pivom, želimo ponuditi izobraževanje, ki bo storitve dvignilo na povsem nov nivo. Zavedamo se, da osebje v strežbi ne potrebuje vedeti vsega o pivu, zato smo pripravili paket ključnega znanja, ki ga preprosto mora osvojiti vsakdo, ki dela s pivom.
Izobraževanje vsebuje naslednje sklope:
- Osnove o pivu
- Pivo in primerni kozarci
- Točenje in strežba piva
- Dobre prakse pri rokovanju s pivom
- Osnovni stili piva in njihove lastnosti
- Kako uspešno prodati kvalitetno pivo?
- Pivo in hrana (opcijsko)
KONTAKT: pivo@pivopis.si
Izobraževanja kadra, Kočevje 2016