Kjer se (z)družimo največji ljubitelji piva. In vsega povezanega s pivom.

Green Gold Brewing išče pivovarja!

,

Običajno se v medijskem prostoru izpostavljajo negativne spremembe v zakonodaji. V zadnjem obdobju pa z veseljem predstavljamo pozitivno spremembo, ki neposredno vodi k napredku. V lanskem letu so se znižale trošarine. Kot smo pravilno predvidevali, to ni vodilo v cenejše butično pivo, pač pa v razvoj pivovarn, na prvem mestu z novimi delovnimi mesti. Nižje trošarine zagotovo niso edini razlog za večje zaposlovanju v sektorju malih pivovarn, vsekakor pa so pomemben dejavnik.

Nedavno odprta pivovarna Green Gold Brewing iz okolice Žalca, ki se je do sedaj predvsem pojavljala na festivalih in izbranh lokalih, se je odločila za širitev svojih kapacitet in obsega svojega delovanja. V ta namen potrebujejo nov kader, predvsem pa pivovarja.

Pripravljamo razpis za pivovarja, ki bo potekal v petih fazah:

1. Prijava na razpis

Na razpis se lahko prijavite vsi, ki se prepoznate v spodnjem opisu:

  • Sem domači pivovar/ka oz. imam izkušnje na področju izdelave piva
  • Imam veselje do dela s pivom
  • Sem starejši/a od 20 let

Prijava mora vsebovati:

  • CV, življenjepis v obliki europass-a
  • Opis znanj in kompetenc na področju piva/pivovarstva (lahko v sklopu CVja, lahko ločeno)

Prijavo pošljite na email pivo@pivopis.si, z zadevo “Prijava na razpis Green Gold”.

Prijave bodo odprte do 27 .2. 2017 do 12h. Pri kandidatih se bo iskalo znanje, delavnost in seveda strast do poklica.

2. Varjenje piva

Kandidati, ki bodo izbrani glede na prijave na razpis bodo prejeli predpripravljene sestavine iz katerih bodo morali skuhati pivo. Recepta ne bo in kandidati bodo morali pokazati svojo kreativnost in reševanje specifičnih pivovarskih problemov.

3. Evalvacija zvarjenega piva in razgovor

Zvarjeno pivo bomo strokovno degustirali in ga ocenili. Veliko pozornost pa bomo namenili, kakšen pristop je ubral kandidat in na kakšen način je reševal predstavljene probleme. Po sami evalvaciji bomo z najbolj primernimi kandidati opravili tudi razgovor.

4. Zaposlitev

Najprimernejšemu kandidatu se bo ponudila priložnost za zaposlitev v pivovarni Green Gold d.o.o. v Šempetru. Sprva za preizkusno dobo, nato pa v primeru obojestranskega zadovoljstva seveda stalna zaposlitev.

5. Enga še pa lahka!

Komentiraj

Your email address will not be published.